Redira

Welkom!

Trans Lion en Welke zijn samen Redira!

Als re-integratie- en loopbaanorganisatie is Trans Lion, net als Welke, onderdeel van Aquilum groep. Door deze verbondenheid en gezamenlijke dienstverlening hebben we gekozen voor één gezamenlijke organisatie voor re-integratie en loopbaanbegeleiding. Trans Lion en Welke gaan daarom in 2024 verder als Redira!

Als re-integratie- en loopbaanorganisatie is Trans Lion, net als Welke, onderdeel van Aquilum groep. Door deze verbondenheid en gezamenlijke dienstverlening hebben we gekozen voor één gezamenlijke organisatie voor re-integratie en loopbaanbegeleiding. Trans Lion en Welke gaan daarom in 2024 verder als Redira!

Vanaf de 2e helft van 2024 ondersteunen wij u sámen bij re-integratie en loopbaanbegeleiding!

Trans Lion en Welke gaan samen verder onder de naam Redira! Door de krachten te bundelen zetten we de norm voor hoge kwaliteit in re-integratie en loopbaanbegeleiding in de markt. We versterken ons landelijk netwerk. Samen kunnen we nog beter voldoen aan de behoeften van onze klanten en cliënten


De voordelen voor de (ex-)werkgever en cliënten 

De werkwijzen van Trans Lion en Welke hebben veel overeenkomsten. We zijn ervan overtuigd dat beide partijen vele voordelen hebben die nu samenkomen, zoals: 

  • Per traject hebben we een vast team van een re-integratieadviseur en een jobhunter. 
  • De re-integratieadviseur begeleidt werknemer in het re-integratieproces en zorgt voor heldere en bondige rapportages die makkelijk te begrijpen zijn.  
  • De jobhunter helpt de medewerker met praktische zaken zoals motivatiebrief, cv, sollicitaties, het vinden van vacatures en het introduceren bij werkgevers. 
  • Afspraken vinden plaats bij de cliënt thuis of op een andere locatie indien gewenst. 
  • We bieden trajecten aan in meerdere talen, zoals Engels, Pools, Turks en Spaans.  
  • We hebben landelijke dekking en door het samengaan creëren we schaalvergroting met sterke regionale verbinding.  
  • Voor ons vanzelfsprekend; we voorkomen loonsancties en zorgen ervoor dat de schadelast nog verder wordt beperkt. 

De naam Redira 

De naam is opgebouwd uit een combinatie van verschillende elementen en heeft veel betekenis en symboliek. 

Het werkwoord ‘Redire’ is afgeleid van het Latijn voor ‘terugbrengen’. Het benadrukt onze toewijding om mensen terug te brengen naar een passende baan en hen te ondersteunen in hun re-integratie.  

'Dir' staat voor direction, oftewel richting, wat de kern vormt van de ondersteuning die we bieden aan mensen op hun weg terug naar de arbeidsmarkt en hun (ex-)werkgevers. Het voorvoegsel 'Re', afgeleid van het Latijn, staat voor ‘opnieuw’ of 'her-' en heeft de link met re-integratie. 

 

Wat kunt u verwachten?

In de tweede helft van dit jaar ziet u onze nieuwe naam officieel voorbijkomen. We gaan geleidelijk over naar de nieuwe naam en gezamenlijke organisatie en nemen u als klant hierin mee. Uiteraard blijven de huidige trajecten gewoon lopen bij de huidige re-integratieadviseur en jobhunter. 

De korte lijnen en doorlooptijden blijven zoals u van ons gewend bent. U blijft contact houden met uw vaste contactpersoon.  

Voor meer informatie, volg ons op LinkedIn en houd deze pagina in de gaten.
 

Heeft u vragen over deze nieuwe ontwikkeling? Dan kunt u ons bereiken via info@redira.nl of via 085 00 798 00.

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.