Redira

Werkfit maken

De juiste competenties voor uw nieuwe baan

U wilt graag weer aan de slag, maar u hebt hier nog wat hulp bij nodig. Met het Werkfit-traject helpen we u om de volgende stappen te zetten.

Voor wie is het Werkfit-traject?

Werkfit is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong, of WAZ) of een ziektewetuitkering van het UWV ontvangen. Ook met een WW-uitkering kan een Werkfit-traject aangevraagd worden.

Wij helpen u om de stappen te zetten richting de arbeidsmarkt door een op maat gemaakt programma waar u samen met uw coach aan gaat werken. We gaan kijken wat u nodig hebt en hoe we dit kunnen realiseren. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het maken van een diverse testen;
  • oefenen op skills die nodig zijn bij het solliciteren;
  • realiseren van werkervaringsplaatsen en snuffelstages.

Het is ook mogelijk om een opleiding te volgen, maar dit kan pas als u bijna werkfit bent. Het uiteindelijke doel is altijd om u klaar te maken voor het vinden van een betaalde baan!

 

Past Werkfit bij mij?

Werkfit is altijd maatwerk. U krijgt de begeleiding en coaching die u nodig heeft en u heeft zelf een grote rol bij de invulling. Heeft u al veel werkervaring, dan wilt u misschien grotendeels zelf bepalen hoe u het traject invult. Bent u op zoek naar een passende baan in een andere branche, dan heeft u vaak meer advies en begeleiding nodig. Het kan er dus voor iedereen anders uitzien.

 

Hoe vraag ik een Werkfit-traject aan?

Een Werkfit-traject kunt u aanvragen in samenwerking met het UWV. Dit gebeurt door een arbeidsdeskundige of adviseur intensieve dienstverlening. Deze stelt een werkplan op met uw wensen en behoeftes voor het Werkfit-traject. De kosten van dit traject worden volledig betaald door het UWV.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van dit traject? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via info@translion.nl of 085 - 00 798 00.

Stel hier u vraag over het Werkfit-traject:

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.