Redira

Werkzoekenden

Wij helpen je naar een passende baan

Ben je op zoek naar passend werk en ontvang je een ziektewetuitkering of een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ) van het UWV? Dan kunnen wij je helpen met twee trajecten; het 'Werkfit maken' en het 'Naar Werk-trajact'.

Werkfit

Met het trajectplan ‘Werkfit maken’ bereiden we je voor om aan de slag te kunnen gaan op de arbeidsmarkt. Samen met jouw coach werk je aan een op maat gemaakt programma. We gaan kijken wat jij nodig hebt zodat je met de juiste competenties kunt solliciteren voor die nieuwe baan. Voorbeelden hiervan zijn het maken van diverse testen, oefenen op skills die nodig zijn bij het solliciteren en realiseren van werkervaringsplaatsen en stages.

Lees meer over werkfit

Naar werk-traject

Een 'Naar werk'-traject bestaat uit een intensieve zoektocht naar passend werk. Hierbij wordt je ondersteund door een vaste adviseur en een jobhunter van Redira. Aspecten die tijdens de begeleiding aan bod komen zijn: Het opstellen van cv en sollicitatiebrieven, vacatures zoeken, voorbereiding sollicitatiegesprekken, netwerktraining en het gebruik social media.

Meer informatie over 'Naar Werk'

Hoe kunnen we je helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.